Видалення даних
Останнє оновлення: 2026-10-16
Ви можете видалити свій акаунт Gridley безпосередньо в застосунку.
Як видалити акаунт
- Відкрийте Gridley.
- Перейдіть у Налаштування.
- Натисніть Видалити акаунт і підтвердьте дію.
Увага: Видалення акаунту прибирає активні записи та пов’язаний контент з основного сервісу Gridley. Видалення медіаоб’єктів виконується за можливості; обмежені журнали, резервні копії або записи, які вимагає закон, можуть зберігатися певний час. Цю дію неможливо скасувати.
Щоб натомість видалити одне підключення Instagram або TikTok, відкрийте «Підключені акаунти» у Gridley. Акаунт із поточною публікацією можна видалити після її завершення. Ви також можете відкликати доступ у налаштуваннях Meta або TikTok; саме відкликання не видаляє акаунт Gridley.
Видалення даних Gridley не видаляє контент, уже опублікований в Instagram або TikTok. Такі дописи видаляйте безпосередньо на відповідній платформі.
Щоб подати запит щодо приватності або видалення, напишіть на [email protected].